top of page

Alpha-kurs for ungdom 31. oktober kl. 14.00


Vi endrer klokkeslett til 14.00-16.00! Håper fler får mulighet til å bli med.


Det skjer så mye hver eneste dag i livene våre. I løpet av 24 timer stiller vi oss selv mange spørsmål. Hva skal jeg ha på meg? Hva skal jeg spise? Eller hvem skal jeg være henge med i dag? Noen ganger stiller vi oss selv viktigere spørsmål. Som for eksempel: HVa skal jeg bli når jeg bli stor? Hvem skal jeg gifte meg med? Eller hvor skal jeg bo? Men noen ganger stiller vi oss selv de aller viktigste spøsrmålene. Hva er meningen med livet? Hvorfor er jeg her? Og finnes det mer mellom himmel og jord enn det jeg kan se? Det er ikke mange steder man kan gå for å snakke om disse spørsmålene.


På Alpha skal vi ha det gøy sammen. Det blir mat og lek og vi kommer til å ha god tid til å bli kjent med hverandre og snakke om de spørsmålene som du er opptatt av i en trygg og god atmosfære.


Første samling bli i Brunlanes Frikirke søndag 31. oktober kl. 14.00-16.00. Det er gratis å være med og du trenger ikke å binde til å være med videre. Det eneste vi ber deg om er å komme denne første samlingen.


Dette er for ungdom fra 8. klasse og oppver.


Håper akkurat du har lyst og mulighet til å bli med!


bottom of page