top of page

G11 Gudstjeneste søndag 13. mars, kl. 11.00. Søndagskole.


"Se vi går opp til Jerusalem"

Det er 2. søndag i fastetiden og blikket rettes fram mot påske og bibelens påskefortellinger. I denne tiden forbereder Jesus både seg selv og sine disipler på det som venter han. Dagens prekentekst er hentet fra Luk. 13,22-30; "På reisen til Jerusalem dro Jesus fra by til by og fra landsby til landsby og underviste".

Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Randi Anvik som er pianist. Olav Nordbø og Bodil Lund er diakoner, og Olav har også dagens kirkebønn. Elisabeth Anvik Melhus er tekstleser og Jan Georg skuggedal har ansvar for det tekniske. Sunniva Anvik og Maja Mathea Krogstad synger og Laila Foldvik inviterer barna til søndagskolen. Pastor Arne Hersdal forretter.

En kopp kaffe venter både før og etter gudstjenesten for den som ønsker det. Vi sitter rundt rundt småbord og det ligger dermed godt til rette for å bli sittende igjen til småprat etter gudstjenesten. Bønn for gudstjenesten, kl. 10.30 - 10.40.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page