top of page

G11 Gudstjeneste søndag 15. mai, kl. 11.00. Dåp og Søndagsskole."Hellige Far, bevar dem i ditt navn"

Det er 5. søndag i påsketiden og prekensteksten er fra Johannes 17,6-11. Ordene er fra Jesu avskjedstale til sine disipler, den delen som kalles Jesu yppersteprestlige bønn. Her ber Jesus for sine disipler, og for "dem som gjennom deres ord kommer til tro på meg". Jesu bønn for sine er en bønn for alle Jesu etterfølgere til alle tider.

Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Torbjørn Solvang som er pianist. Torhild Normandbo og Kirsti Abrahamsen er diakoner. Kjerstin Manvik er tekstleser og Ole Johan Gusland har ansvar for det tekniske. Sammen med Bodil Lund er han også forsanger under salmene. Laila Foldvik tar med barna til søndagsskole. Svein Tony Gårdsø, regionleder i Vesfold og Buskerud Normisjon, er taler og Pastor Arne Hersdal forretter. I gudstjenesten får vi ta imot Lucas Råen Heum til den hellige dåp.

En kopp kaffe venter både før og etter gudstjenesten for den som ønsker det.

Det er bønn og lovsang i kjelleren fra kl. 10.30.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page