top of page

G11 Gudstjeneste søndag 20. mars, kl. 11.00. Søndagskole.


"Se vi går opp til Jerusalem"

Det er 3. søndag i fastetiden og blikket rettes fram mot påske og bibelens påskefortellinger. I denne tiden forbereder Jesus både seg selv og sine disipler på det som venter han. Dagens prekentekst er hentet fra Luk. 22:28-34; "Peter sa: «Herre, med deg er jeg beredt til å gå både i fengsel og i død.» Men Jesus svarte: «Jeg sier deg, Peter: Før hanen galer i natt, skal du tre ganger ha nektet at du kjenner meg.»".


Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Bodil Lund og Cindy Lund som skal lede oss gjennom gudstjenesten. Cindy Lund og Paul Hafsten er diakoner, og Jenny Manvik har dagens kirkebønn. Ole Johan Gusland har ansvar for det tekniske. Vi får sang av både Miriam Anvik-Engesveen og Lydi Foldvik og Sølvi Anvik. Liv Inger Hildal Lund inviterer barna til søndagskolen. Pastor Christer Rahm har preken.

Vi sitter rundt rundt småbord og det ligger dermed godt til rette for å bli sittende igjen til småprat etter gudstjenesten. Bønn for gudstjenesten, kl. 10.30 - 10.40.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page