top of page

G11 Gudstjeneste søndag 29. mai, kl. 11.00. Søndagsskole."når sannhetens Ånd kommer"

Det er søndag før pinse og prekensteksten er fra Johannes 16,12-15. Jesus er i ferd med å avslutte sin avskjedstale og forbereder dem på en tid da han er borte. Men Jesus etterlater ikke sine disipler alene, han skal sende dem sannhetens Ånd, som skal veilede til hele sannheten.

Dette løftet gjelder oss alle, og gjennom Ånden er Jesus nærmere den som tror, enn han noen gang var, i den tid han var nær og gikk midt iblant sine venner.

Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Dag Sverre Ringsby som er pianist. Cindy Lund og Bodil Lund er diakoner. Cecilie Lund Grønner har kirkebønn. Ole Johan Gusland har ansvar for det tekniske og gruppa til Randi Anvik er forsangere. Laila Foldvik tar med barna til søndagsskole og Pastor Arne Hersdal forretter gudstjenesten. Og så får vi besøk av Sandra Maria Cafasso som skal synge.

En kopp kaffe venter både før og etter gudstjenesten for den som ønsker det.

Det er bønn og lovsang i kirka fra kl. 10.30.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page