top of page

G11 Gudstjeneste søndag 3. april, kl. 11.00. Søndagskole.
"Se vi går opp til Jerusalem"

Det er 4. søndag i fastetiden og blikket er rettet fram mot påske og bibelens påskefortellinger. I denne tiden forbereder Jesus både seg selv og sine disipler på det som venter han. Dagens prekentekst er hentet fra Joh. 6, 24-36; Vi et innblikk i hva som skjedde dagen etter brødunderet. Her flytter Jesus fokus bort fra det daglige brød og presenterer seg selv som livets brød.

Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Torbjørn Solvang som er pianist. Olav Nordbø og Kirsti Abrahamsen er diakoner. Bodil og Cindy Lund har ansvar for ledelse, Ulf Børje Rahm preker og Jan Georg Skuggedal har ansvar for det tekniske.Gospellunchkoret synger og Laila Foldvik inviterer barna til søndagskolen.

En kopp kaffe venter både før og etter gudstjenesten for den som ønsker det. Vi sitter rundt rundt småbord og det ligger dermed godt til rette for å bli sittende igjen til småprat etter gudstjenesten.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page