top of page

G11 Gudstjeneste søndag 8. mai, kl. 11.00. Søndagsskole.

Oppdatert: 6. mai 2022


"Jeg er veien, sannheten og livet"

Det er 4. søndag i påsketiden og prekensteksten er fra Johannes 14, 1-11. Her tas vi med inn i nattverdsalen. Men det er ikke nattverdfellesskapet som er i sentrum, det er Jesu avskjedstale til sine disipler. Han skal forlate dem, men gir et løfte: "Jeg kommer tilbake!"

Dette løftet er gitt til oss alle.

Gudstjenesten og menighetsfellesskapet er skapt for å være et kraftsentrum i våre trosliv. Her skal vi kunne komme som den vi er, med det vi har og det vi mangler. Herfra skal vi kunne gå, frimodige i troen på hvem Gud er og hva han vil gi oss.

Denne søndagen er det Marianne Gusland Hem som er pianist. Torhild Normandbo og Bodil Lund er diakoner. Torhild Normandbo er også tekstleser og Torill Hafsten har kirkebønn. Jan Georg Skuggedal har ansvar for det tekniske og Eva og Tor Guii-Larsen og Berit Nordbø er forsangere. Laila Foldvik tar med barna til søndagsskole og Pastor Arne Hersdal forretter gudstjenesten.

En kopp kaffe venter både før og etter gudstjenesten for den som ønsker det.

Det er bønn og lovsang i kjelleren fra kl. 10.30. Det er også en kort bønnesamling i hallen ved hovedinngangen, kl. 10.30 - 10.40.

Velkommen til gudstjeneste!

bottom of page