top of page

G17 Adventsgudstjeneste 29. november på Zoom


I år har vi blitt vant til at ting er annerledes. Også advent vil bli litt annerledes denne gangen, men det betyr ikke at det skal bli kjedelig. Vi arrangerer nemlig interaktiv nettgudstjeneste på Zoom. Vi skal få lov å invitere andre familier inn vårt eget hjem gjennom skjermen og sammen skal vi gjøre også denne førjulstiden magisk. Vi skal arrangere adventsgudstjenester på denne måten de tre første søndagene i advent. Og tema for første adventsgudstjeneste er "Vi venter på gaven!"


Det blir et opplegg spesielt rettet mot barn og barnefamilier og mye av fokuset vil være tro i hjemmet. Vi oppfordrer alle som er i samme husstand til å samles rundt samme skjermen, ha kameraet på under gudstjenesten og kanskje pynte litt til jul slik at vi sammen kan lage god julestemning for hverandre.


For å bli med har vi valgt å ha påmelding. Dere som melder dere på får da en link som dere bruker til å logge dere på møtet. Hvis dere har vanskeligheter med å logge dere på kan dere følge denne guiden eller spørre Christer om hjelp på 95 30 91 92.


Påmeldingskjema finner dere her!


Vi sees søndag 29. november kl. 17.00!

bottom of page