top of page

Gudstjeneste 21.juni kl. 11.00

Oppdatert: 20. jun. 2020Velkommen til gudstjeneste i Brunlanes Frikirke, søndag 21. juni, kl. 11.00

Vi får besøk av tidl. ungdomsarbeider i menigheten; Dayver Cana, som nå er tilbake i Norge. Han skal synge, i tillegg til å fortelle om hva han har gjort siden sist, og hva han nå skal gjøre i Norge.

Ta med egen kirkekaffe (og evt. bord og stoler) og nyt søndagen i eller utenfor frikirken. (Glemmer du medbrakt, så har vi litt i bakhånd)

Det er meldt regn, så gudstjenesten er altså flyttet til Brunlanes Frikirke.


Fremmøte registreres

Fremmøte registreres med hjemmel i covid-19-forskriften. Oversikt over fremmøte slettes etter 10 dager (Navn og telefonnummer)

Du kan registrere deg ved ankomst, eller ved å følge linken

https://www.checkin.no/event/24386/hagegudstjeneste-21-juni

Vi gjør oppmerksom på at syke personer ikke kan delta på gudstjenesten, og at de som kan være korona-syke, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene ikke skal oppsøke arrangementet.

Det er også viktig at gudstjenestedeltakerne retter seg etter de retningslinjer og forskrifter som gjelder. Dette innebærer at den enkelte må sørge for god håndvask eller hånddesinfeksjon.

Dette vil være tilgjengelig.

Videre innebærer det følgende: - Unngå håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt og unngå å ta i ansiktet. - Host i albuekroken eller i et papir som kastes. Vask hender etterpå. - Hold god avstand og minst mulig kontakt mellom personer. (Kravet til avstand gjelder ikke personer i samme husstand)

bottom of page