top of page

Komlekveld, torsdag 26. jan. kl. 18.30. Påmeld. innen 20. jan. Kuvertpris kr. 325,-.


I alle kulturer, og gjennom alle generasjoner, har måltids-fellesskapet hatt en viktig plass. Et godt måltid gir tilhørighet

og danner ofte grunnlag for den gode samtale. En god komlemiddag kan neppe aktes for høyt. Og nå har vi igjen gleden av å invitere alle komleelskere til en helaften

med god mat, kulturelle nytelser og godt felleskap i sentrum. Påmelding til post@brufri.no eller sms, 90017191

Denne gangen har vi med oss:


Jørn Holme er kveldens kåsør. Han er jurist med en allsidig yrkesbakgrunn.Han har vært politijurist, dommer, jobbet i Økokirm, har vært statssekretær i justisdepartementet i Bondevik 2-regjeringen og sjef for Politiets sikkerhetstjeneste. I 2009 ble han utnevt til riksantikvar, og nå er han sorenskriver i Vestfold tingrett.og bosatt på Tanum Prestegård.

Brit Rudskjær og Janne Weel Johansen står for kveldens sanginnslag. Janne var med oss på den aller første komlekvelden og vi gleder oss over å ha henne tilbake. Janne og Brit har et bredt spekter av sanger som de binder sammen med anekdoter og småhistorier.

Audun Haga skal ha ord til ettertanke når kvelden går mot slutten. Han er velkjent i bygda vår etter mange år som sogneprest i Berg Menighet. Og selv om han nå er leder for Kirkens SOS i Telemark, er han fortsatt bosatt i «havna» og aktiv i nærmiljøet.

Vi ønsker velkommen til årets komlekveld!

bottom of page