top of page

Komlekveld, torsdag 27.febr. kl. 18.30. Påmeld. innen 21. febr. Kuvertpris kr. 300,-.I alle kulturer, og gjennom alle generasjon, har måltidsfellesskapet hatt en viktig plass. Et godt måltid gir tilhørighet og danner ofte grunnlag for den gode samtale.

En god komlemiddag kan neppe aktes for høyt. Og nå har vi igjen gleden av å invitere alle komleelskere til en helaften med god mat, kulturelle nytelser og godt fellesskap i sentrum.

Denne gangen har vi med oss Torolf Nordbø. Han kommer fra Ryfylke og er utdannet lærer. Men har lagt lærergjerningen til side, til fordel for et liv som sanger, forfatter og komioker. Han har deltatt i "Beat for Beat" på NRK 1 og sunget sammen med blant andre Rita Eriksen og Sondre Bratland. Høsten 2019 hadde han stor suksess med revyen; "Røtter og latter", sammen med Steinar Albrigtsen, Monica Nordli, Rita Fotland og sitt alter ego, "Han Innante".

Han Innante er full av finurlige innspill og påfunn, som utspiller seg i en lun og underholdende humor, der selv det lokale er gjenkjennelig for de fleste.

Denne kvelden får vi smaken av flott sang, god underholdning og ord til ettertanke. Alt servert av Torolf Nordbø og Han Innante.


Musikalsk leder for kvelden er Arnfinn Nedland. Sørlending fra "dalstroka innafor", men bosatt i Sandefjord.


bottom of page