top of page

Konsert med Solveig Leithaug

Oppdatert: 30. aug. 2020

30. august kl. 17.00 i hagen til pastor Arne Hersdal. Pris: 250,-. Billetter kan kjøpes ved inngangen.


Solveig Leithaug markerer 35 år som plateartist i 2020.

Publikum vil få oppleve Solveigs sterke melodier og ærlige tekster, som favner bredt og gjenspeiler livet, i tema som kjærlighet, sorg, trøst, tro og håp. 

Repertoaret spenner fra hennes nyere kritikerroste innspillinger Riverside - Hymns & Spiritual Songs (2019), Time (2017), Finding Home (2014), og helt tilbake til noen av hennes klassikere fra 80-tallet. Solveig er en låtskriver og artist som appellerer til flere generasjoner og musikalske sjangere som roots, Americana, pop og vise. Hun har gitt ut 18 album og utført musikalske oppdrag i 20 land.  

Solveig (f. 1966), er opprinnelig fra Frekhaug, men bor nå i Nashville, USA.  Hun er omtalt som en av Norges beste singer-songwritere og gitarister og har vunnet flere internasjonale priser.

Etter gjennomført karantenetid i Møre og Romsdal, holder Solveig covid-regulerte konserter i august og september i kirker, kulturkaféer, brygger og kunstgalleri i byer og tettsteder som Flekkerøy, Larvik, Tønsberg, Oslo, Hamar, Gjøvik, Austevoll, Knarvik og Alta.

NRK Radio tar opp en av konsertene, som skal sendes ved en senere anledning..

Brunlanes Frikirke er glade for å kunne ønske velkommen til konsert søndag 30. August i hagen til pastor Arne Hersdal.  Det vil bli en konsert med flere musikalske overraskelser og gjesteartister. Vi håper å se deg der! Konserten vil bli avholdt i tråd med myndighetenes smittevernregler. Vi anmoder alle til å holde seg oppdatert på myndighetenes råd og retningslinjer for smittervern og følge disse. 


Billetter kan kjøpes ved inngangen.


bottom of page