top of page

Kristi himmelfartstevne på Fredtun, tors. 18. mai


Det er igjen duket for misjonssamling på Kristi Himmelfartsdagen, tors. 18. mai, på Stavern Folkehøyskole. Det er frikirkens lokale menigheter i Stavern og Brunlanes som står bak arrangementet. Som tidligere år så er det fokus på sang, musikk og misjon denne dagen og stevnet begynner med gudstjeneste og avlsuttes med Sang- og misjonsmøte. Innimellom blir det anledning til å få seg grillmiddag i tunet på skolen.

Et prosjektkor fra Arendal og Porsgrunn frikirker, under ledelse av Trygve Moe, deltar med mye sang. I tillegg får vi også høre en gruppe fra Stavern Frikirkes Mannskor. Frikirkens synodeleder, Jarle Skullerud taler, og det blir misjonshilsen fra Nora Margaret Gimse og Johan Tidemann Johansen fra Silkeveien/Porsgrunn frikirke, samt Svein Løvdal fra Orientmisjonen/Songe frikirke og Heidi Sandvand Hegertun, generalsekretær i Misjonsalliansen.

Vi håper mange vil finne veien til Stavern denne festdagen.


Program

Kl. 12.00: Gudstjeneste. Tale av synodeleder, Jarle Skullerud. Sang av prosjektkor fra Arendal og Porsgrunn frikirker, og Stavern Frikirkes Mannskor.

Kl. 13.30: Grillmiddag i tunet. Påmelding til : post@frikirken.no eller sms til tlf. 90017191

(kr. 150,- for voksne og kr. 75,- for barn)

Kl. 15.00: Sang- og misjonsmøte. Sang av prosjektkoret og Stavern Frikirkes mannskor og Stavern Frikirkes mannskor. Misjonshilsen fra Nora Margaret Gimse og Johan Tidemann Johansen (Silkeveien/Porsgrunn Frikirke), Svein Løvdal (Orientmisjonen/Songe Frikirke) og Heidi Sandvand Hegertun (Gen.sekr. i Misjonsalliansen)


Kirkekaffe etter samlingen.


bottom of page