top of page

Meld deg på Frikirkens lederkonferanse 11. - 13. februar!

Videre er Frikirkens nye leder og medarbeiderkonferanse som går av stabelen for aller første gang i februar 2022! Dette vil gå inn i historiebøkene og er noe du ikke gå glipp av!


Videre vil bane vei for Frikirken, og skape konkrete ringvirkninger inn i den lokale kirken.

Vi gleder oss til å se deg når det braker løs i februar!


Videre er en felles satsning for Frikirken og Fribu!


«Vår visjon er å formidle et levende engasjement for Jesus, menigheten, kommende generasjoner og våre nærmiljøer, som setter oss i stand til å lede og gi Jesus videre.»


Temaet for den første konferansen er «En vei videre».

Gjennom solid og retningsgivende undervisning vil tematikken gi deg konkrete og praktiske tips for veien videre i din lokale kirke. Samtale i team og fellesskap i tilbedelse vil sette retning for Frikirken, hjelpe oss på veien ut av koronakrisen og inn i årene som ligger foran.

Videre vil være en viktig arena for å bygge nettverk, stå sammen i fellesskap og sette en felles retning for Frikirken. Konferansen ønsker å skape ringvirkninger inn i den lokale kirken. Her vil du bli inspirert og utrustet til et liv i etterfølgelse. Hvem er konferansen for? Alle ledere OG MEDARBEIDERE i Frikirken nasjonalt er hjertelig velkomne for å delta på konferansen! Om du er tjenesteleder, administrasjons-ansatt, søndagsskolelærer, lydteknikker, forbeder, pastor, ungdomsleder, ungdom i tjeneste, potet eller har et hjerte for Frikirken er denne konferansen helt klart for DEG!


Les mer om konferansen og påmelding HER
bottom of page