top of page

Misjonsmessa 2020


Som dere kjenner til, blir misjonsmessa annerledes i år. Målet vårt er fremdeles å få inn ca kr 100.000,-, og vi er på god vei. Misjon er viktigere enn noen gang.


Utlodningen på samlingsfesten innbrakte vel kr 12.000,- og nå som loddlistene til hovedutlodningen er spredd i menigheten, kommer det stadig inn penger. Si fra dersom dere ikke har fått loddlister eller ønsker flere lister.


Det blir lynutlodninger på to gudstjenester i november: G-17 gudstjeneste 8. november og kl 11.00- gudstjeneste 22. november. Alle som kommer, får et lodd hver. Så kan det vippses/gis et valgfritt beløp til menigheten.


Til disse lynutlodningene trenger vi gevinster, gjerne forskjellige forbruksvarer. Det er satt 2 varebøtter på kjøkkenet i kirken, som kan fylles m/ matvarer/lys/servietter. Sammen med disse varebøttene vil vi ha noen av gevinstene som pleier å være på 'spesiell utlodning' på messa, som hovedgevinster på lynutlodningene.


Hovedtrekningen vil foregå søndag 22. november.


Fryseren på kjøkkenet er allerede fyllt med lefser. Det er mulig å spise lefser hele året:-) Det koster kr 50,- for pk á 2 lefser. Betaling for dette vippses til 88401 eller penger kan legges i pengeskrin i gangen.


På bordet i Lillesalen har vi satt frem bokser m/havrekjeks og sjokoladekuler, som kan nytes utover høsten á kr 40,- pr stk. Der ligger det også hjemmestrikka sokker og votter.


Dere kan bestille småkaker til jul. Aktuelle kakeslag: Kongeboller, serinakaker, kvernkaker, brune pinner, havreflarn, rømmebrød, døler, kryddermakroner, små kransekaker, kransekakestenger, berlinerkranser, bordstabelbakkels, rosenknopper, mandelstenger, nøtteroser, kokosmakroner.


Frist for å forhåndsbestille kakene er 1. november, og vi tar sikte på at de er klare for utlevering 22. november. Send/ring bestilling på tlf: 97 06 50 88.


Velkommen til å delta på årets koronavennlige messe!


Hilsen messekomiteen v/Eva Guii-Larsen, Berit Nordbø, Randi Lund, Marit Aske, Liv Lund og Karna Stensrødbottom of page